Herbos hörna – perfekt för kalas och andra större träffar

När Erald fyllde 3 år tidigare i år ordnade hans familj ett stort födelsedagskalas för honom i Herbos Hörna, vår nyrenoverade och rymliga lokal på Torggatan 4 A i centrala Herrljunga.

I lokalen finns flera mindre cafébord, matbord, en soffhörna och ett modernt och välutrustat kök med gott om glas och porslin.

– Det var perfekt för oss eftersom vi var nästan 30 personer – både släktingar och kompisar till Erald. Han var väldigt nöjd med kalaset och fick många presenter, äger pappa Egzon Salihi.

– Lokalen är jättefräsch och det var smidigt att hyra. Jag ringde Herbos kontor och det fanns gott om lediga tider att välja på.

Även Britt Thott, som är med i Hyresgästföreningen har hyrt Herbos Hörna.

– Vi i Hyresgästföreningen ordnade ett par träffar som var öppna för alla som ville komma. Tanken var att man kunde ta med sig sitt handarbete och umgås och fika. Tyvärr kom det inte så många gäster som vi hoppats, så vi har lagt det på is tills vidare. Men det kan absolut bli så att vi tar upp det igen om intresse finns.

– Lokalen är perfekt för sådana träffar. Den är jättefin med ett fantastiskt kök. Det finns handikapptoalett och lokalen ligger i markplan så att det bara är att rulla in med rullatorer. Allt är supermodernt, men ändå väldigt mysigt inrett.

HERBOS HÖRNA

• Bokning: 0513-222 60
• Max 40 gäster.
• Tillträde längst till 21.00
• Rökning eller husdjur är inte tillåtna.
• Städning ingår inte i priset

Vill du ha ett boende i Herrljunga?